Informatie voor omwonenden


Beter in Wonen voert in opdracht van QuaWonen energiemaatregelen en onderhoudswerkzaamheden uit bij een aantal woningen bij u in de wijk. Het gaat om 78 woningen aan de Melodie en Staccato. Na afloop van de werkzaamheden hebben de gevels van de woningen een nieuw uiterlijk én zijn de woningen zeer energiezuinig. De werkzaamheden starten in week 36, 2019. In het voorjaar van 2020 ronden we de werkzaamheden af.

Overlast

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden, kunt u als omwonende overlast ervaren. Denk hierbij aan:
·       Verstoring straatbeeld: voor de uitvoer van een aantal werkzaamheden plaatsen wij steigers rondom de woningen. Dit kan het straatbeeld tijdelijk verstoren.
·       Inrichten bouwplaatsen: De locatie van de twee bouwplaatsen ziet u op onderstaande plattegrond.

·       Geluidsoverlast: door de werkzaamheden kunt u last hebben van geluidsoverlast. Wij werken van maandag t/m vrijdag van 7:00 – 17:00 uur.
·       Minder parkeerplaatsen: gedurende de werkzaamheden zijn er mogelijk minder parkeerplaatsen in uw straat beschikbaar. Deze worden gebruikt voor de bouwplaatsen, de opslag van bouwmaterialen en voor het plaatsen van afvalcontainers. Verder hebben de werklieden parkeerruimte nodig voor bedrijfswagens.
Natuurlijk proberen wij de overlast zo veel mogelijk te beperken.


Meer informatie?

NieuwsBrieven en extra informatie over dit project vindt u op deze website of in de UitvoerdersWoning op Melodie 10. Iedere woensdagochtend tussen 09:00 en 11:00 uur houdt de uitvoerder hier zijn Spreekuur. Loop gerust eens binnen. Daarnaast kunt u mij bereiken per e-mail via melodie@beterinwonen.nl en per telefoon op 06 – 81 88 06 37.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.
Met vriendelijke groet,
Ilse van Zijl