Nieuwsbrief 4


De afgelopen weken is er veel werk verzet. Zowel door de werklieden als door u. Inmiddels staat blok 11 al in de steigers. Dank u allen voor uw medewerking! Renoveren doen we samen en gaat niet zonder overlast. Heeft u een vraag? Of zien wij iets over het hoofd? Laat het ons weten.

Even voorstellen: Theo Baas
Afgelopen week heeft u uitvoerder Theo Baas in de wijk gezien. Theo ondersteunt Richard.

Planning werkzaamheden
Van maandag 23 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020 vinden er geen werkzaamheden plaats aan uw woning.
·        Let op: vanaf 2 januari worden wel de steigers opgebouwd rondom de blokken 12, 13, 14 en 15.

Hoe informeren wij u?
Zijn er werkzaamheden in uw woning? Dan maken wij een afspraak met u.

Zijn er werkzaamheden buiten uw woning? Dan maken wij geen afspraak met u. Houd er daarom rekening mee dat er werklieden rondom uw woning aan het werk zijn.

Kraan
Voor de werkzaamheden aan het dak gebruiken wij een grote kraan. Deze neemt ruimte en parkeerplekken in en geeft geluidsoverlast.
De kraan staat ongeveer anderhalve week op dezelfde plek. Bij goed weer kan de kraan er iets korter staan. Bij slecht weer kan de kraan er iets langer staan. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking. 

Steiger
De laatste weken regende het veel. Hierdoor ging het plaatsen van de steenstrips langzamer dan verwacht. We kunnen de steenstrips namelijk pas plaatsen als de isolatie opgedroogd is. Hierdoor staat de steiger langer rondom uw woning, dan we van tevoren in de planning hebben aangegeven. Ook hiervoor vragen we uw begrip en medewerking.

Afdekfolie
De werkzaamheden aan het dak zorgen voor rommel. We raden u aan om gratis afdekfolie te halen in de uitvoerderswoning, Melodie 10. De afdekfolie plakt u over de vloer. Na de werkzaamheden kunt u de folie makkelijk van de vloer halen en de rommel weggooien.

Rommel
Ook zorgen de werkzaamheden voor rommel in de wijk. Tijdens de werkzaamheden aan uw woning komen resten van bouwmaterialen in uw tuin en op straat. Wij zorgen ervoor dat het netjes wordt opgeruimd. Daarnaast gaan we samenwerken met mensen met een beperking, die onder begeleiding van ons in de wijk gaan schoonmaken. Met z’n allen maken we uw wijk een stukje mooier!

Spreekuur
Voor vragen kan u elke woensdag van 11:00 tot 12:00 uur terecht bij de uitvoerders op Melodie 10.

Meer informatie
Op de website leest u het laatste nieuws: www.beterinwonenmelodie.nl 

Vragen?
Heeft u na het lezen van deze NieuwsBrief vragen? Neem dan contact met ons op via melodie@beterinwonen.nl, of via het telefoonnummer 010-766 04 10.

Beter in Wonen is bereikbaar tijdens de kerstvakantie op 010-7660410.
Is er iets aan de hand op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag of Nieuwjaarsdag? Belt u dan het calamiteitennummer:
06-53206373.

Met vriendelijke groet,
Ilse van Zijl & Sofie Kestens
Beter in Wonen